Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković sa suradnicima nazočio je sinoć sjednici Županijskog odbora HDZ-a u Vinkovcima. Sjednicu je vodio Dražen Milinković, predsjednik županijske organizacije HDZ-a. Gosti sastanka bili su i Tomo Medved, zamjenik predsjednika HDZ-a i ministar hrvatskih branitelja, Krunoslav Katičić, glavni tajnik HDZ-a i saborski zastupnik, Mario Banožić, ministar obrane, Tomislav Čuljak koordinator Odbora HDZ-a i tajnik za odnose s drugim političkim strankama i Mario Kapulica, predsjednik utemeljitelja HDZ-a i saborski zastupnik.

 

 

Na sastanku je bilo riječi o ulaganjima Vlade Republike Hrvatske u Slavoniju i Vukovarsko-srijemsku županiju, projektu Slavonija i razvojnim planovima za nova ulaganja iz EU fondova. Razgovaralo se i o nadolazećim unutarstranačkim izborima i pripremama za lokalne izbore 2021. godine na kojima će se HDZ ponovo dokazati kao najjača politička snaga u Hrvatskoj.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u svom obraćanju istaknuo je važnost zajedništva i uvažavanja u aktualnom procesu unutarstranačkih izbora iz kojih HDZ mora izaći kao pobjednik, još snažniji i jači, što je temelj za pobjedu na lokalnim izborima. Također je naglasio da očekuje snažnu potporu vukovarsko - srijemskih HDZ-ovaca ministru obrane Mariju Banožiću na unutarstranačkim izborima čime bi se značajno osnažio politički utjecaj ministra Banožića te dodatno ojačao položaj HDZ-a Vukovarsko srijemske županije u Zagrebu.

 

 

Ministar Mario Banožić zahvalio se predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na podršci i iskazanoj potpori njegova kandidata za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko - srijemske županije istaknuo kako je upravo nakon razgovora s predsjednikom Plenkovićem povukao kandidata za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci te se kandidirao za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko srijemskog.

 

 

Nazočnima su se obratili i Dražen Milinković, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko srijemske županije i gospodin Tomislav Čuljak, koordinator Odbora HDZ-a i tajnik za odnose sa drugim političkim strankama. 

 

  

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30