Najoštrije osuđujem neprimjerene izjave gospodina Josipa Dabre o vukovarsko-srijemskom HDZ-u koje je izrekao danas u jednom mediju. Sramotno je da kandidat za poziciju predsjednika županijske organizacije HDZ-a kroz medije kritizira stranku odnosno organizaciju kojoj želi biti na čelu i iznosi neistine kojima vrijeđa sve vjerne članove HDZ-a.

Na zadnjim parlamentarnim izborima vukovarsko-srijemski HDZ ostvario je najbolji rezultat u Hrvatskoj zahvaljujući upravo našim članovima i simpatizerima. Zahvaljujući njima pobjeđujemo na izborima čitav niz godina.

Gospodin Dabro očito zaboravlja da su 2017. godine članovi HDZ-a izabrali župana Božu Galića, a da je kandidat na listi za zamjenika župana bio upravo on. Izabrali su ga ti isti članovi HDZ-a koje je danas vrijeđao kroz svoj medijski istup. Izabrali su ga da služi županiji i njenim stanovnicima, da radi i kao zamjenik župana, da popravi ako možda nešto i nije bilo dobro, a ne da paušalno kritizira kao da ništa nema veze s njim, kao da nije njegova odgovornost, kao da on nije već tri i pol godine na toj funkciji.

Prevelika ambicija, želja za vlašću i ispunjenjem osobnih ciljeva zaslijepi čovjeka. Takvom čovjeku ništa nije sveto već gleda samo sebe i svoje interese provodi pod bilo koju cijenu ne mareći hoće li svojim postupcima nanijeti dugoročnu, nepopravljivu štetu HDZ-u.

Osobni interesi ne mogu biti ispred interesa HDZ-a. To mora svakome biti jasno. Unutarstranački izbori se vode unutar stranke, a ne preko medija i privatnih marketinških agencija. Kada unutarstranački izbori završe, slijede nam lokalni izbori na kojima svi zajedno opet trebamo raditi za pobjedu HDZ-a.

Onaj tko želi biti predsjednik Županijskog odbora ne vrijeđa članove HDZ-a, ni stare ni mlade. Predsjednik poštuje i uvažava sve članove. Na žalost, današnje ponašanje kandidata za predsjednika ŽO HDZ-a VSŽ gospodina Josipa Dabre bilo je posve suprotno. HDZ je jedna obitelj, a obitelj se ne blati u javnosti; s članovima obitelji se ne prepire na ulici nego se stvari rješavaju unutar četiri zida. To mora znati svatko, a posebno onaj tko želi biti predsjednik županijske organizacije HDZ-a jer predsjednik mora biti pozitivan primjer svima ostalima.

Predsjednik ŽO HDZ VSŽ
Dražen Milinković, dipl. ing.

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31