Predsjednik gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Vukovara Nikola Mažar uputio zahvalu svim članicama i članovima gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Vukovara na sudjelovanju u unutarstranačkim izborima 2020. godine.

 

 

Poštovane članice i članovi Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara,

zahvaljujem svima koji su izašli na po prvi puta provedenim unutarstranačkim izborima po načelu 'jedan član-jedan glas' te svojim sudjelovanjem doprinijeli izbornom procesu.

Veliko hvala što ste podržali kandidature moga tima i mene, te nam ukazali povjerenje za nove procese i konsolidiranje kako terena tako i članstva u budućnosti.

Ova pobjeda je novi vjetar u leđa ali i obveza prema članicama i članovima koji nakon dužeg vremena zaslužuju jedinstvo, uzajamno povjerenje i pravednost u svojim redovima.

Trudit ću se opravdati moje imenovanje časnim i poštenim radom, aktivnim djelovanjem te biti na raspolaganju svakom članu HDZ-a Vukovar.

Na krilima ove pobjede siguran sam da ćemo i na lokalnim izborima izboriti najbolje rezultate.

Također, hvala svima što ste se pridržavali epidemioloških mjera te pokazali svoju odgovornost i razumijevanje za situaciju u kojoj se nalazimo.

Do nove pobjede,

Vaš predsjednik GO HDZ-a Grada Vukovara

Nikola Mažar

 

 

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30